19 Antwoorden op “Wie van jullie heeft een inbraak alarm systeem thuis?”

 1. Wij hebben Verisure en zijn zeer tevreden. Reeds 3x ongewenst bezoek gehad en 3x perfect opgevangen door meldkamer, security en politie. Deze 2 laatste waren altijd zeer snel ter plaatse. Top!

 2. Myriam schreef:

  Heb eentje van verleden jaar natuurlijk maar geplaatst na inbraak moest dit veel eerder gedaan hebben super content van firma Ceulemans .

 3. Christophe schreef:

  Hier Verisure. Relatief goede service na verkoop als. Gebruiksvriendelijk systeem.

 4. hoeveel betaal je maandelijks voor deze service? Verisure is natuurlijk niet gratis ­čÖé

 5. CHristophe schreef:

  ik dacht 49 eur. Niet overdreven voor wat je terugkrijgt.

 6. Zorg eerst en vooral dat je een alarm hebt die naast een meldkamer ook nog blijft werken als je deze dienst stopzet.
  Bij verisure werkt het enkel met de centrale.
  Stop je deze dienst dan werkt het niet meer ook.
  Ajg systems heeft een alarm dat autonoom werkt als met meldkamer. Meldkamer is van securitas.
  Alarm systeem zelf is van jablatron

 7. MAT Security….met het systeem van Jablotron …zeer tevreden van …je mag kiezen met of zonder meldkamer….wat je bij Verisure niet kan .Daar verplicht men meldkamer .Bij Verisure mag er geen Buitenalarm staan …en is duurder dan MAT Security…en deze doen het nodige om je te registreren bij politie die je dan een attest geeft..wat bij Verisure niet mag .
  Het systeem Jablotron is oneindig uitbreidbaar …
  Zoek maar eens op internet …Is in alle geval veel goedkoper dan Verisure

 8. Wij hebben een alarm van ICU-Security BVBA. Heel tevreden van.

 9. Melissa schreef:

  Wij zijn naar 2bsafer gegaan uit haacht. Ook met meldkamer maar zal nog steeds werken als we dat niet meer zouden willen. Op zich was het bij ons duur ja maar we zaten met nieuwbouw en hebben alles laten inwerken qua bedrading alsook de brandmelders. Zij hebben zoveel mogelijkheden dat het de moeite loont van hun eens te horen. Verisure was voor ons misschien qua startkost goedkoper maar na 3 jaar al veel duurder.

 10. MATT security zeker een aanrader
  Jablotron en hikvision

 11. Isabelle schreef:

  Sterkens, super service.luisterden goed naar onze specifieke wensen prive/ praktijk. Bellen ons elk jaar om nazicht voor te stellen. Zeer voorzichtig en discreet. We hebben geen contract per maand. Als alarm af gaat, wordt mijn GSM gebeld. Ik kan dan de politie bellen als ik wil.

 12. Wij hebben een alarm van e-tiger. Op zich heel content van. Al die dure alarmsystemen zijn niet veel veiliger in mijn ogen.

 13. Alco security. Met meldkamer en simkaart waardoor je op je gsm veel mee kunt volgen indien je op vakantie bent.

 14. Nog geen systeem geplaatst maar wel zeer ge├»nteresseerd in het alarmsysteem van loxone, volledig ge├»ntegreerd in een ├ęcht domoticasysteem

 15. een buitensirene kan al niet! IP44–> is binnensirene, ziet er me vrij duur uit en niet zelf te plaatsen/onderhouden? Ofwel heb ik niet lang genoeg op hun site gezocht.. Domotica is gewoon extreem duur.
  Ikzelf zou verschillen toegang/alarm/elektriciteit/camera niet mengen in 1 software als uw controller eruit ligt kun je NIETS meer. (stroomuitval)–> backupbatterij? meldkamer? internet down.. wat werkt er dan nog?
  Besef ook dat iedereen alles in 1 wil.. maar denk niet dat er al product is die alles kan.. firmware update na firmware upgrade.. niets is feilloos.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.