49 Antwoorden op “Zijn de elektrische fietsen van de Aldi aan te raden ?”

 1. mariska schreef:

  aldi nederland of belgie? ik kan hem online niet vinden….

 2. Ik persoonlijk zou zeggen bij de fietsenmaker, kan je ook al een e bike kopen vanaf 1295€.

 3. thalissa schreef:

  Heb bij Aldi gewerkt en zijn nooit problemen geweest met die fietsen of terug gebracht

 4. marijke schreef:

  Aldi weet ik niet. De mijne is van Decathlon (699€) en zeer tevreden van

  1. Dag marijke, mag ik vragen over welke fiets dat je tevreden bent, aub? Ben op zoek naar ene voor mijn moeder. Alvast bedankt. Mvg

 5. christiaan schreef:

  Andere oplossing die ikzelf gedaan heb, als je reeds een goeie gewone fiets
  hebt is deze (laten )ombouwen naar electrische fiets, ik heb het zelf gedaan, niet zo heel moeilijk, minder dan 1000 euro kostte het en ik heb een batterij die je zelden op electrische fietsen ziet van minder dan 3000 euro.
  Google eens Turbobike en je vindt meer info. Een degelijk fiets is natuurlijk wel een noodzaak

 6. Heb hem en reparatie dienst kunt ge via mail krijgen hoor! Dit jaar fiets in garantie op onderhoud gedaan en doet het nog goed! Heb hem vorig jaar op 10 mei gekocht x

  1. Robert schreef:

   Beste
   Zou je de gegevens voor reparatie van de Aldi fiets kunnen sturen? E-mail is ok.
   Mvg
   Robert

  2. sonja michiels schreef:

   ik vind nergens geen mailadres van de onderhoudsdienst voor electrische fiets uit de aldi. Wie kan mij helpen ?

   1. Reynders schreef:

    Beste Sonja, bellen naar service bike,051423017.Komen hem thuis herstellen.Vriendelijke groeten.

 7. kathleen schreef:

  Zeer tevreden over,heb hem nu 2 jaar,alles prima👍

 8. Ik heb elect plooifiets van Aldi.. ik ben super content mee

  1. Madeleine schreef:

   Beste
   Nu zaterdag terug aanbod electr.plooifiets Aldi
   Waar zijn de servicepunten voor herstelling bij Aldi. Ik vind die nergens terug.
   Dank voor reactie
   Madeleine

   1. Robert schreef:

    Ik heb ook dezelfde vraag. Heb je al informatie gevonden?. 3 jaar omniumgarantie maar staat nergens contact informatie. Bedankt

    1. ik heb hetzelfde probleem , vind nergens een naam of mail adres voor de onderhoudsbeurt.
     Heb jij deze ondertussen al wel?
     Sonja

  2. Engels camiel schreef:

   Waar kan je deze na 6maand laten nazien

  3. Nick Lauwers schreef:

   Hoi,
   Hoeveel km kan je met een volle batterij doen?
   En hoe zit het met de garantie? De fabriek waar ze die maken is falliet.
   Mvg

  4. Hilde Delalieux-Kips schreef:

   Ik heb ook een electr. vouwfiets van Aldi maar vind het een gevaarlijk tuig. Op bekrachtiging ga je niet vooruit en op 2 is het een ongetemd paard, het gaat niet geleidelijk over van 1 naar 2 ?
   Hoe rijdt u ermee ? Wat is uw ervaring ? Groetjes, Hilde

   1. Beste,

    Ik heb juist hetzelfde probleem en ik vind het eveneens een gevaarlijke fiets. Niet baanvast zeker wat het voorwiel betreft. Het schakelen is ook raar men vliegt ineens verder. Ik heb deze fiets sinds een jaar en heb er misschien maar 30 km op gereden. . Daar de fiets nog in garantie is, komt men langs van Minerva. Hoe is het met U afgelopen, is dat probleem Opgelost? Groetjes Beata

 9. martine schreef:

  Ik heb vorig jaar een fiets van Aldi gekocht en trok op niets na 2 maanden al herstel dienst moeten laten komen

  1. De Wit Marie- Hélène schreef:

   Hoe lang is dat geleden,,ik heb net één gekocht en heb al problemen,,nu komt er nog bij dat die hersteller niet kan komen,,hij kan hem ook niet komen halen…nu moet ik maar mijn plan trekken,,en als er iemand van de fabriek de herstelling komt doen, is dat pas half augustus,,Dan koop je een fiets. Groetjes Marleen.

 10. josiane schreef:

  Iemand die ik ken heeft eentje gekocht 14 dagen geleden. 2x erop gefietst en al moeten terug brengen. De pedalen draaiden rond maar de ketting niet.

 11. saskia schreef:

  Rijd al bijna zes jaar dagelijks met één van de Aldi. Heb al twee keer een probleem gehad, maar viel nog binnen de 3j garantie. Geen cent betaald 😊 fietsenmaker doet er niet moeilijk over als ik hem binnen breng voor onderhoud

  1. ik rijd al 7 jaar met aldi electrische fiets , nu is iets aan computertje kan ik van jouw adres van de service techniek aldi krijgen , ik las dat jij tevreden was

  2. Koen Kinsbergen schreef:

   Bij welke fietsenmaker mocht je hem langsbrengen? Ik kan nergens lijst met hersteldiensten vinden

  3. Madeleine schreef:

   Mevrouw
   Ik kocht nu ook een electrische plooifiets in de Aldi.
   Op de documentatie vind ik niets terug over een servicepunt in de buurt. Ik lees dat hij om de 6 maand moet nagekeken worden zoniet verlies je de garantie.
   Hoe gaat dit in zijn werk? Wie bel je ?
   Zijn er verplaatsingskosten gte betalen tijdens de garantieperiode ?

  4. guldentops linda schreef:

   weet u waar ik adres of telefoon nummer kan vinden van hersteldienst van fiets van aldi aub

 12. Ik heb mijne al een jaar en ben heel tevreden en goede service aan huis

 13. lieselot schreef:

  Ja maar als er iets aan mankeert naar een tijd ga je moeten zoeken naar iemand die het zal willen vermaken. Nie iedere dealer wil fietsen van ergens anders vermaken. Geef het maar mee he 😉

  1. Gert Verhoeven schreef:

   Dat is toch geen probleem;
   Als mijn plaatselijke Fietsendealer mijn fiets van ALDI of Decathlon niet wil maken dan ga ik op een ander maar wat veel erger is: de dag dat ik mij een dure merkfiest van mijn dealer kan permitteren: dan ga ik ook op een ander.
   Mijn bomma wist het al: wie het kleine niet eert, is het grote niet Waart! Gelukkig beseffen de grote meerderheid van fietsenmakers dat!

 14. ik heb eentje van Fiets NL super fijn om te fietsen, baanvast maar batterij valt na 45 km uit en dit terwijl mijn baterij nog 3 streepjes aangeeft . Service niets waard. Al 2 weken aant mailen, bellen maar ze steken het allemaal op een ander . Service is heel belangrijk. Goed opletten zou ik zeggen

 15. Koop nooit een fiets in een supermarkt. Normaal moet je een fiets inrijden zoals een auto en na een paar 100km terug naar de winkel gaan om alles eens goed na te zijn en eventueel terug vast te vijzen. Dat zie ik ze in een supermarkt nog niet doen.

 16. Een vriendin heeft daar ook een fiets (elektrische) gekocht. Zelfs al een jaar of 3 geleden en is nog steeds tevreden.

 17. nathalie schreef:

  ik heb ook ene van den Aldi en super tevreden!! Heb ook gezien dat dezelfde fietsen te koop waren in molecule! Dus kwa kwaliteit zou ik zeggen doe maar!

 18. inneke schreef:

  Ik ben student fiets technieken en fietsen van de Aldi zijn niet per definitie slecht tis alleen er wordt geen eerste onderhoud na zes maand gebruik geven die zeker wel nodig is door dat de fiets zicht altijd wat aanpast aan de fietser en ook bij probleem is er niet altijd iemand te vinden om hem te herstellen ook vervang stukken zijn soms moeilijker te krijgen

 19. Aldi ebike met middenmotor in 2017 gekocht. Jaar later onderhoud/herstelling aan huis (=3jaar inclusief) aangevraagd en zonder problemen (gratis) een loskomende pedaal en een stroef achterwielslot vervangen. Prima fiets & service voor die prijs.

  1. J.de Vries schreef:

   Ik heb nu ruim 4 j fiets van Aldi
   een zg E-cult Duits merk.Er zit een sterke accu in 588 Wh/ 36 V. van BMZ.
   Behalve bandenvervanging en smeerbeurt etc door plaatselijke fietsenmaker nooit problemen gehad en er elke dag ook s’winters op gefietst.
   De Duitse accu werkt nog steeds zeer goed vervanging kost 850 euro maar kan nog duizenden km mee.
   Jammer dat de fabriek in Duitsland failliet is gegaan.

   1. Jan B. schreef:

    Ik heb nu 6 jaar een fiets van Aldi
    een zg E-cult Duits merk.Er zit een sterke accu in 558 Wh/ 36 V.
    (15,5Ah / 36 Volt van BMZ. Nieuwprijs was € 1099,- en Je krijgt 3 jaar garantie aan huis.
    Behalve bandenvervanging , na 5 jaar voor de zekerheid een nieuwe ketting en smeerbeurt etc. nooit problemen gehad en er bijna elke dag ook s’winters op gefietst.
    De Duitse accu werkt nog steeds zeer goed in het begin haalde ik ruim 100 km afstand en na 6 jaar nog 60 km en dat altijd op de hoogste ondersteuning stand , vervanging kost bij een fietsenmaker 850 euro maar via internet betaal je voor een nieuwe
    gelijksoortige accu € 399.
    Jammer dat de fabriek in Duitsland failliet is gegaan

    1. @ Jan , waar heb je die accu besteld ? Zou er graag een extra bijkopen .
     Het enige probleem dat ik hier steeds terugvind is dat de mensen niet weten wwa die sevicepunten zijn .

 20. Hallo, is er bij elke elektrische fiets 3 jaar garantie aan huis? Groetjes

 21. Ik heb fiets van adldi na 1weel viel. Licht er af na 14dagen pedal na 22dagen fiets houder na 31dagen gedon af niet tevreden

 22. Myriam schreef:

  Graag lijst van herstel/onderhoudsadressen voor electrische plooifiets van Aldi België a.u.b.

 23. stockcenter schreef:

  beste mensen het servicepunt voor oost vlaanderen is tht-stockcenter te drongen bij het aanvragen voor uw herstelling word u daarheen gestuurd ,of u kan vragen om langs te komen ,maar dan kan dit wel even duren ,hopende op alle vragen geantwoord hebben met de groeten van tht

 24. Ik heb mijn plooibare electrische fiets gekocht
  in de Aldi in Belgie een E 2000 FOLDING FORMULA op 29.06.2019 dus 1,5 jaar geleden. normaal staat deze onder garantie maar ik vind nergens een mailadres of is de fabricant soms niet meer bestaande ?
  Ik was er heel blij over die fiets maar nu marcheert mijn batterij niet meer.
  Op gebied van service zijn er precies veel gebreken.
  weet iemand een oplossing voor mij?

 25. Jessy Philipsen schreef:

  Ik heb er momenteel heel veel problemen mee. Begin dit jaar tijdens het laatste gratis onderhoud (vanuit Service Bike, aan huis) gaf ik aan dat ik dacht dat er iets mis was met de batterij. Men zei dat enkel de motor stuk was en die werd kosteloos vervangen. Ik heb er dit jaar minder mee gereden en merkte pas in juli dat er toch serieuze problemen waren (garantie was begin mei verlopen). De fietsenmaker waar ik hem vorig jaar voor onderhoud naartoe bracht, was toen met vakantie waardoor ik de fiets pas in augustus kon laten nakijken. Als het de batterij niet is dan is het de trapsensor en/of controller zei de fietsenmaker. Ok als dat zo is dan wilde ik daar wel voor betalen. Eerst controller € 115, nadien dook probleem terug op en toen de trapsensor € 55. € 170 later probleem nog niet opgelost. Fietsenmaker zei dat het dan toch de batterij gaat zijn.
  Ik weer gemaild naar Servicebike en hebben nu gevraagd om hem op het service punt binnen te brengen en de fietsenmaker dan met hen contact te laten opnemen (aanvraag herstelling doen via website). Ik ga dit nu proberen maar volgens mij gaan we toch niet tot een kosteloze overeenkomst komen. Ok goedkope fiets maar na 3 jaar paar € 100 erbij als alles begint te mankeren en dan ben je op einde van de rekening toch beter af met 1 van een plaatselijke fietsenwinkel (en éénvoudiger om telkens onderhoud te vragen e.d.)

 26. Michel braekeveld schreef:

  Ik heb een fiets van aldi, een formula beta, maar mijn oplader is kapot, waar kan ik een oplader vinden voor mijn fiets ?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.