17 Antwoorden op “Zijn er mensen die in België aan extreme couponing doen?”

 1. melissa schreef:

  Naar de juiste sites zoeken naar e-coupons en ze afprinten zo doe ik dat als je ergens in winkel bonnen ziet hangen meenemen . En wachten op een goede moment om ze te gebruiken😉

  1. Hoi ik heb paar bonnetjes mee genomen uit de winkel die niet aan product hangt maar zo een boekje met veel bonnen waar je er kunt van af halen inderdaad kwou dit ook doen houden voor wanneer er een leuke actie is en dan de bonnetjes gebruiken . maar ze hebben het gezien dacht dat dit most had dit ergens gelezen maar kmoest ze terug leggen . Is ee hier bewijs van dat dit mag ? Anders zou ik dit toch nog eens doen maar ben wat bang geworden

   1. claesen schreef:

    vind het niet meer dan normaal dat je de bonnen niet mee mag nemen,als je in die winkel ook het product niet koopt.je gaat toch ook niet met een code van zalando winkelen bij L&L

 2. karlien schreef:

  Maar je mag toch altijd maar 1 bon per klant afgeven dacht ik? Per product dan wel bedoel ik.

 3. Per artikel 1 bon, heb je bv 5 artikels van hetzelfde product dan mag je 5 bonnen afgeven, iets dat 2+1 is: je hebt 3 artikels van hetzelfde product dus mag je 3 bonnen afgeven…

 4. Romina schreef:

  op meerdere rekeningen laten zetten? kan toch zijn dat je voor je oma’s moet gaan winkelen…

 5. Doen mijn vriend en ik ook hoor… Vandaag nog gedaan bij Delhaize met ons Gratis Bonnen van op de Libelle Winterfair 😊
  En wat kan die kassierster dat schelen 😉

 6. Stefanie schreef:

  Er zijn bij ons winkels die maar 1 bon per keer aan nemen..

 7. melissa schreef:

  Ja is eigenlijk gewoon belangrijk zoeken sparen printen en houden tot wanneer het voordeligste is eigenlijk colruyt controleren enz de rode prijzen en combineren met bonnen

 8. Nathalie schreef:

  Niet “meteen” gratis maar kruidvat heeft toch wel wekelijks een 100% gratis. Betalen en rekening opsturen. 2+2gratis 1+1 gratis … stapelkorting ka. Je ook wel wat me besparen

 9. Pieter schreef:

  Ik doe het sinds een maand, en het is idd niet zoals amerika maar als je je er een beetje mee bezig houdt kan je veel uitsparen met bonnen en soms slim gebruik maken van kortingen en promoties. Ik knip alle bonnen uit en leg ze per winkel. Dan kijk ik wat ik nodig heb en schuim het internet af!

 10. Annelies schreef:

  ik denk dat dit hele verhaal vooral is voor mensen die veel tijd hebben om alles uit te zoeken. Ik heb geen tijd (en ook geen zin) om rond te rijden en overal het uiterste uit de kan te halen, ….. Ik ga gewoon naar colruyt en via collect&go zie ik perfect waar ik voordeel mee doe. Daar ben ik ruimschoots tevreden mee. Ik heb echt geen tijd om op één weekend match, AH, Aldi, Lidl,…. enz af te schuimen

  1. Linneke schreef:

   Ik ruil bonnen vi fb-groepen en doe de envlope in de postbus terwijl ik de kids van school haal en met mijn honden wandel. Ik ga ook gewoon naar Colruyt. Kijk online eerst wat er in promo staat en neem dan die bonnen mee tijdens mijn wekelijkse inkopen. Kost minder tijd dan je denkt en bespaar er heel veel mee en heb altijd genoeg in huis.

 11. Noella schreef:

  Tis uitzoeken en geluk hebben met wat de winkel aanvaard. In kruidvat kreeg ik een “njet” bij 1+1 en ik een bon wou afgeven. Vandaag, andere winkel lukte het wel. rekening van 30 euro werd 93 cent. (was allemaal always en dreft voor de vaatwas), heb vorige weken met bonnetjes te knippen en goed rond te kijken in de winkels heel veel dingen gratis gehad of voor een paar cent: becel 29 cent, gratis shampoo, gratis tandpasta, gratis dash, gratis lenor, 1 euro voor swiffer systeem, Zijn misschien niet allemaal dingen die ik net deze weken nodig heb, maar ach, het wordt niet slecht, dus we zetten het in de kast voor de komende weken 🙂

 12. Anosientje schreef:

  Er is zo een pagina op Facebook Couponing Soof. Die geven echt heel goede tips om te kunnen besparen. Ik denk ook een website en Instagram (maar dat weet ik niet zeker). Extreme couponing kan zeker in België. Op die pagina werd dat al meer dan eens bewezen. De moeite om eens te gaan zien!

 13. caroline schreef:

  Op couponeke.eu vindt je een overzicht van e-coupons.
  Ga eens een kijkje nemen op deze website.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.